Home > عمومی
Viewed 44 times 3 Answers
0

و عرض ادب، من همسرم در ایران آپارتمان به نامش هست و میاد کانادا آیا ایشون که بعنوان Newcomer هستن، برای خرید خانه هم First home buyer محسوب خواهند شد؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید یا لینکی سراغ دارید که بشه اطلاعات موثق بدست آورد، در اختیار من قرار بدین.

2021-09-05 06:48:00 Toronto عمومی #خرید خانه
3 Reply

سلام علی آقا، عذرخواهی میکنم ولی میتونم برای پاسخگویی بهتر به سوال شما، بفرمایید بدنبال چه مزیتی در تعریف First Home Buyer بودن، هستید که این سوال را مطرح کردین؟ با تشکر از همراهی شما

2021-09-05 07:00:00

مزیت خاصی رو نمیدونم حقیقتش. اگر لینکی چیزی باشه که بتونم مطالعه کنم خوب میشه. واقعیتش اطلاع دقیقی ندارم. در مورد امتیاز new comer بودن فقط میدونستم که اگر down payment رو 30% پرداخت کنن، درآمد سالانه و اینا خیلی جدی گرفته نمیشه و میتونن بخرن. البته اگر قوانین جدید چیز دیگری باشه الان اطلاعی ندارم و ممنون میشم از اطلاعات جدید آگاه بشم.

2021-09-05 07:06:00

سلام مجدد با توجه به اینکه موضوع Newcomer و First Home Buyer کاملا با هم فرق میکنه، توضیح در این خصوص را بر عهده متخصصین وام و مشاورین مالی گروه میگذارم. فقط به طور خلاصه، توضیح بدم که بعضی از بانکها شرایط خاصی را برای Newcomer هادارند. همانطور که شما هم اشاره کردین، و اگر اشتباه نکنم بانک TD وبانک RBC پلن مورد اشاره شما را دارند. امیدوارم متخصصین مربوطه، با جزییات بیشتری اطلاع رسانی کنند. و در خصوص first Home Buyer، از لحاظ سیستم مالی کانادا تعریف متفاوتی با سیستم مالیاتی و سیستم هزینه مالیات نقل و انتقال ملک دارد. سیستم مالی کانادا مرتبط با حساب RRSP هست که خانم مهدخت ستوده مشاور مالی گروه توضیح میدهند. از لحاظ سیستم مالیاتی و کردیت مالیاتی آقای رضا عزیزسلطانی حسابدار گروه توضیح میدهند و آنچه که در حوزه مشاورین مسکن مربوط میشه، فقط و فقط و فقط تخفیف ۴۰۰۰ دلاری مالیات نقل وانتقال خرید ملک به First Home Buyers (البته به شرط اولین خانه در کل دنیا) در استان انتاریو هستش. البته اگر خرید ملک در داخل شهر تورنتو ( جنوب خیابان Steeles) انجام شود، این تخفیف ۸۰۰۰ دلار خواهد بود. امیدوارم با توضیحات تکمیلی دیگر متخصصین گروه، پاسخ سوال شما به طور کامل داده شود با تشکر از همراهی شما

2021-09-05 09:59:00

QAmon

Similar Question:

#خرید خانه
Ask a Question